Hozzávalók: 25 dkg liszt, 20 dkg margarin 20 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag sütőpor, 1 evőkanál kakaó, 4 tojássárgája, 1 csésze vörösbor (kb. 1,5 dl), 10 dkg reszelt étcsokoládé, 4 tojásfehérje
Elkészítés::Előmelegítjük a sütőt, sütőpapírral kibélelünk egy dobozformát. A margarint, cukrot és a tojássárgáját habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a vörösbort és a kakaóval, sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét habbá verjük, belekeverjük a reszelt csokit és ezt is óvatosan a masszához keverjük. 20 percig 175 fokon, további 25 percig 150 fokon sütjük.
Vörösboros süti (Rotweinkuchen)
Forum rules
A Receptek fórumban minden egyes új receptet egy-egy új témaként írj be, hogy áttekinthető legyen.
Témának írd be a recept nevét!
A Receptek fórumban minden egyes új receptet egy-egy új témaként írj be, hogy áttekinthető legyen.
Témának írd be a recept nevét!