Az első hónap észrevételei.

Úszás és edzés lehetőségek a Dagályban
Úszásoktatás
Fórum szabályok
Dagály strand ajánló: Dagály Strand
oláhandris
Hozzászólások: 86
Csatlakozott: 2010 márc. 03 szer., 2:18 pm
Kapcsolat:

Az első hónap észrevételei.

Hozzászólás Szerző: oláhandris » 2011 jún. 29 szer., 10:19 am

A Vasemberek Klubja mindenkinek szeretné megköszönni, az elmúlt időszakban nyújtott hozzáállását a klub beilleszkedését segítő cselekedeteket.
Az uszoda vezetőségének, mert rugalmasan próbálnak együttműködni velünk.
Az uszoda dolgozóinak, mert szívesen láttak minket.
A közönségnek, és a körülöttünk úszóknak, mert elfogadják, és megértik az új helyzetet, hogy most már egy egyesülettel is meg kell osztani a vízfelületet a medencében. Sokan érdeklődve figyelnek minket, sokan beszélgetnek is velünk, mások úsznak tovább a saját tempójukban.
Az egyesületi tagoknak, mert jelezték észrevételeiket. Voltak akik nem tartottak velünk az új helyen, mások alkalmazkodtak az eddig megszokottól eltérő körülményekhez, sőt örömmel vették azokat, és sokan most találtak meg minket mint úszás lehetőséget és csatlakoznak hozzánk.
És köszönet Harsányi Zsuzsinak, és László Bencének az egyesület vezetőinek, hogy az elmúlt fél év nem túl rózsás körülményei ellenére, minden cselekedetükkel azon voltak, hogy új helyet találjanak nekünk, ahol továbbra is működni tudunk. Ők vállalták, és vállalják a kockázatot, a stresszt, a rohangálást, stb. ami egy ilyen változtatással jár egy klub életében.
Továbbra is bővülni szeretnénk, mind létszámilag, mind szolgáltatásokban, azon vagyunk, hogy a felnőtt úszásoktatást kiterjesszük 9 óráig. Változtatásban vagyunk a be- és kiléptetési rendszer optimalizálásában, hogy minél gördülékenyebben folyjon mindez, ill. a két dolog kombinálásával több turnusban haladhassanak az órák.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy ki így, ki úgy, ki tudtán kívül, de hozzájárult az egyesület munkájához.
üdv Andris
O.A.

Válasz küldése