Bemutatkozik a Runcard

Runcard kártyaRunCard Club Europe - kedvezménykártya

Talán még soha nem volt ilyen népszerű a futás, mint napjainkban. Lépten nyomon szerveződnek az új versenyek, önkormányzatok, civil szerveződések, vállalkozók rendezésében.

A versenyeken új ismeretségek, barátságok szövődnek, baráti társaságok alakulnak, lassan közösséggé áll össze a futótársadalom. 
Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Összefogjuk azokat az embereket akiknek a sporthoz, a sportos életmódhoz való hozzáállásuk egyezik, hiszen ez teszi színesebbé a szürke hétköznapokat. 

Runcard futóversenyekA közösség erejét használva, különböző kedvezményekhez szeretnénk segíteni tagjainkat. Web oldalunkon tájékoztatást kapnak a hazai és nemzetközi versenyek helyszíneiről, időpontjairól, a nevezési feltételekről, utazási és szállás lehetőségekről, valamint az adott időszakban a környéken fellelhető egyéb rendezvényekről, látnivalókról.

Hivatalos verseny beszámolóinkkal (kritikákkal) segíteni szeretnénk a könnyebb eligazodást a versenyek egyre növekvő dzsungelében. Kedvezmény kártyánkat használva, nevezési díjakból kaphatnak engedményeket. Tagjaink az élet más területén is élvezhetik a közösség erejével kialkudott engedményeket. A kedvezményt adókról bővebb tájékoztatást találnak oldalunkon.

További információ: http://runcard.eu/  

Versenynaptár : futóversenyek 2018 március

 

- Futás.Net -